Actualitat

Miércoles, 5 de julio de 2017 - A LA CONQUISTA DEL GIGANTE AMERICANO


Dentro de la red de países en los que Transmec De Bortoli Group España, S.A cuenta con sus propias oficinas, no podía faltar Estados Unidos, donde el Grupo lleva presente desde el año 2002.

El Grupo dispone de una red de cinco oficinas a lo largo de los Estados Unidos (Nueva York, Los Ángeles, Miami, Chicago y Atlanta) a las que se sumará durante el año 2017 una nueva oficina más en la ciudad de Houston.

Nos enorgullecemos de contar con una plantilla multicultural en la que el personal de origen latino tiene una altísima presencia, facilitando y mejorando con ello la comunicación con nuestras oficinas en España.

Además, y en este año 2017, hemos incorporado a nuestro equipo, personal dedicado al desarrollo del mercado español en exclusividad tanto a nivel comercial o de desarrollo de negocio como a nivel operativo, lo que permitirá a nuestros clientes obtener no solamente mejores niveles de precio para sus envíos, sino también un incremento en la agilidad en el manejo del transporte de sus mercancías.

En EE.UU. somos, además, Licensed Customs Brokers y contamos con licencia N.V.O.C.C., lo que proporciona a nuestro Grupo en dicho país un mayor control de las mercancías que manejan a través de una menor subcontratación de servicios.


Dimecres, juny 7, 2017 - GOD SAVE THE QUEEN


Transmec De Bortoli Group España, S.A., en col·labortació amb la seva filial del Grup a Regne Unit, Transmec UK Ltd., i la seva subsidiària Transmec Ireland Ltd., ha signat un nou acord de cooperació per millorar i renovar la conexió entre ambdos països.

La primera conseqüència d’aquest nou acord es materialitza en una important reducció de preus de transport entre Espanya i el Regne Unit, de la qual els clients de TDBG se’n beneficiaran de manera inmediata.

Tanmateix, les connexions ja existents entre les HUBs de Londres, Barcelona i Madrid s’han millorat i agilitzat mitjançant més freqüències internacionals, i amb personal dedicat a aquesta linia de negoci en particular, establint-se nous enllaços amb les filials de Granada, Birmingham i Bradford.

Com a resultat, la vinculació de TDBG amb Irlanda també s’ha vist beneficiada, gràcies a un nou servei diari overnight entre les filials de Birmingham i Dublín.

TDBG se sent especialment orgullosa i satisfeta d’aquest nou i millorat servei, i confia en que els seus clients puguin gaudir aviat de les millores produides.


Dimecres, juny 7, 2017


Transmec de Bortoli Group España, S.A., continua incrementant el seu ventall de serveis i connexions amb Europa, a través de la seva nova línia que unirà Espanya i els països escandinaus dos cops per setmana (dimarts i divendres).

Durant el passat mes de març, TDBG Espanya va arribar finalment a un acord de col·laboració amb qui serà el seu corresponsal a Dinamarca durant els propers anys.

Aquest acord ens permetrà oferir als nostres clientes cobertura a una nova zona d'Europa connectant Espanya amb un mercat en constant creixement que permetrà noves oportunitats de negoci als usuaris del nostre servei.

Des del nostre Hub de Esbjerg s'operaran les connexions que uniran la península de Jutlandia amb la resta de països escandinaus (Suècia, Noruega, Finlàndia) mitjançant un servei propi, directe i ofert en exclusivitat per als clients de TDBG.


IATA Operador Económico Autorizado FIATA ATEIA FETEIA WCA ISO WTRANSNET

Telèfon General:   902 102 300

Oficines:

 • Avda. de la Cañada, 64 posterior · 28823 · COSLADA (Madrid)
  Tel. +34 916 738 112 · Fax +34 916 737 929
 • Avda. de L’ Estany de la Messeguera, 26-28
  08820 · El Prat de Llobregat · (Barcelona)
  Tel. +34 932 624 900 · Fax +34 932 623 119
 • Calle Abeto S/N - Oficina 3 · Edificio Centro de Empresas Granada · Polígono La Ermita · 18230 · Atarfe (Granada)
  Tel. +34 958 490 945 · Fax +34 958 490 897
 • Calle Méndez Núñez, 40 · Planta 1 Oficinas 113-114 · 46024 (Valencia)
  Tel. +34 963 306 804